Objavljeno: 12 Avg 2010 19:46 Naslov sporočila: Svedrčki s porom in tuno
Svedrčki ali fusilli se bodo odlično prilegali omaki iz tune, pora in paradižnika.
Sestavine:
- por
- čebula
- nekaj paradižnikov
- konzerva ali dve tune
- limona
- zrnata sol
- olje
- svedrčki
Vrelo vodo posolimo in v njej skuhamo svedrčke al dente. Medtem v ponvi segrejemo olje in prepražimo nasekljano čebulo. Dodamo ji na koleščke narezan por in paradižnike. Zelenjavo pražimo, dokler ne postane mehka in spusti omako, nato ji dodamo še tuno, da zakrkne. Pokapamo z malo limoninega soka in solimo po okusu. V omako dodamo testenine in postrežemo. Buon appetito!
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Stran 1 od 1
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas